Shit Happens...

Koria 14.7. ja Shit Happens festari.
Southeast Wreck Metal sai kunnian tehdä raporttia Korialla pidetyistä festareista.
Paikkana oli paikallisen mp-tallin viereinen alue peltojen keskellä.
Esiintyjäkaartissa olivat  Pelle Miljoona, Mokoma,Murderdome, Tyrävyö ja uraansa paketoiva Raaka-Aine sekä paikallinen Cantawierre. Meille selvisi myös tuona kauniina, kesäisenä lauantai-iltana että Elvis, rokken rollin kuningas, elää vielä(kin) ja ilmeisesti Korialla. Jotenkin jäimme siihen käsitykseen että Elvis olisi osa paskiksen tiimiä....Teimme alueella muutaman haastattelun ja bändeistä piinapenkkiimme pääsivät Murderdome, Raaka-Aine ja Mokoma. Näistä videohaastattelut ilmestyvät koht sillään YouTube-kanavallemme.
Jututimme myös festarin puuhamiestä Konsta Sillanpäätä.
Sillanpää kertoi että tilausta kylätapahtumalle oli ja että mp-tallin porukka aloitti asian eteenpäin viemisen saaden siihen mukavasti yhteistyökumppaneita ja auttavia käsiä niin yritysten kuin ystävienkin joukosta.

Tenttasimme Sillanpäältä joko oli tiedossa miten liput ovat käyneet kaupaksi ja hän kertoi että tilaisuus oli loppuunmyyty. Tivasimme myös, oliko ensi vuodeksi jo vastaava tapahtuma suunniteltuna? Tähän saimme poliittisen vastauksen, joka meni suurin piirtein näin: palataan puolen vuoden kuluttua asiaan. Herran ilmeestä paistoi kuitenkin  tyytyväisyys. Ja sehän on hienoa että liput menivät kaupaksi, yleisö ja bändit viihtyivät joten toivomme että ensi vuonnakin rokataan paskiksen merkeissä !Alueella oli tietenkin tarjolla virvokkeita sekä suolaista syötävää sai ostaa sopuhintaan. Lisäksi ainakin Mokomalla oli omaa merkkarimyyntiä myös keikan ajan tarjolla.
Tunnelma alueella pysyi varsin lupsakkana ja näytti siltä että kansa osasi juhlia siivosti.


Kouvolasta kotoisin oleva Murdedome rymisteli varsin muhevan setin heti kärkeen. Bändi on ollut kasassa jo kohta kymmenen vuotta ja herrat kertoivatkin soittelevansa keikkoja tasaisesti muiden töiden ohella. Uuden levyn biisit ovat valmiina kunhan vaan herrat pääsevät studioon purkittamaan niitä. Keikkasetti pitäytyi omassa tuotannossa poislukien setin päättänyt Black Sabbath cover "Heaven And Hell" josta bändi on tehnyt varsin hienon ja omaleimaisen coverin.
Ja kuten jo aiemmin tuli mainittua videohaastattelu on tuloillaan Murderdomesta.


Lavalla kävivät myös Pelle Miljoona, Tyrävyö sekä Mokoma sekä Canta Wierre ja Raaka-Aine. Videohaastiksia on siis luvassa kunhan editointikoneemme Janne ehtii tavaraa suoltamaan pihalle.
Siihen asti nauttikaamme kesästä, kärpäsistä ja hyvästä musiikista, jota Shit Happens Festareillakin kuultiin oikein urakalla!

Rok rok...
MH


Comments

Popular posts from this blog

Legacy Of The Beast Hits O2 Arena

Long Live Rock´n Roll